O VERDADEIRO JEJUM

O VERDADEIRO JEJUM
"O jejum que desejo não é este: soltar as correntes da injustiça, desatar as cordas do jugo, pôr em liberdade os oprimidos e romper todo jugo?
Não é partilhar sua comida com o faminto, abrigar o pobre desamparado, vestir o nu que você encontrou, e não recusar ajuda ao próximo?
Aí sim, a sua luz irromperá como a alvorada, e prontamente surgirá a sua cura; a sua retidão irá adiante de você, e a glória do Senhor estará na sua retaguarda.
Aí sim, você clamará ao Senhor, e ele responderá; você gritará por socorro, e ele dirá: Aqui estou. "Se você eliminar do seu meio o jugo opressor, o dedo acusador e a falsidade do falar;
se com renúncia própria você beneficiar os famintos e satisfizer o anseio dos aflitos, então a sua luz despontará nas trevas, e a sua noite será como o meio-dia.
O Senhor o guiará constantemente; satisfará os seus desejos numa terra ressequida pelo sol e fortalecerá os seus ossos. Você será como um jardim bem regado, como uma fonte cujas águas nunca faltam.
Seu povo reconstruirá as velhas ruínas e restaurará os alicerces antigos; você será chamado reparador de muros, restaurador de ruas e moradias.
"Se você vigiar seus pés para não profanar o sábado e para não fazer o que bem quiser em meu santo dia; se você chamar delícia o sábado e honroso o santo dia do Senhor, e se honrá-lo, deixando de seguir seu próprio caminho, de fazer o que bem quiser e de falar futilidades,
então você terá no Senhor a sua alegria, e eu farei com que você cavalgue nos altos da terra e se banqueteie com a herança de Jacó, seu pai. " Pois é o Senhor quem fala

Isaías 58:6-14

terça-feira, 1 de outubro de 2019

sahibinden iş ilanları kariyer

isbak ile, kariyerinizde bir sonraki adımı bulmak amacıyla online olarak binlerce iş ilanını arayabilirsiniz. iş ilanı bulma yöntemleri, özgeçmişler, kuruluş bilgileri ve diğer bilgilerle, her zaman yanınızdayız. isbak iş imkanları ve önerileri için en bilindik kaynaktır. kariyer kaynaklarına, kişiselleştirilmiş kazanç araçlarına ve fikirlere erişin. Hayalinizdeki işi hemen bulun! isbak meslek ve iş fırsatları için kaynağınızdır. İş ilanı arayın, isbak ın meslek uzmanlarından kariyer önerisi edinin ve işe alım fikirleri bulun. isbak ta Türkiye genelinde iş imkanları bulun. İş kategorisi, şehir, işveren ve daha fazlasına göre arama yapın. Özgeçmişinizi yollayın. Başlangıç seviyesinden yönetim pozisyonlarına kadar Türkiye deki tüm yeni işleri listeleyin. Bölgeye, tüketicilere ya da firmaya göre göz atın. Size uygun doğru iş ilanını görün ve bir kariyer oluşturun. isbak iş arama motorunu kullanarak alanlarınızda iş çalışanı arayan işleri arayın - iş bulmanın en hızlı yolu. Size en yakın iş edinebilmek ve yalnız tek tıklama ile ulaşın. Şehrinizdeki yakın firmalar vasıtası ile gönderilen en son meslek ilanlarını bulun ve inceleyin. İş arama motorumuz üzerinden direk işverenlere iletişim kurun. Aşağıdaki kutulara bir meslek ve konum girerek hemen bir iş arayın ya da aşağıdaki linklerle meslek arama meselesinde bilgi edinin. Web de binlerce iş sitesi var, fakat en iyi meslek kurulları ve meslek arama motoru siteleri, kullanması hızlı ve kolay olan ve aradığınız işin türüne, bulunduğunuz yere göre arama yapmanızı verici arama araçlarına sahiptir. ve başka kriterler. sahibinden iş ilanları kariyer konusunda ve iş ilanları ile ilgili buradan bilgi alabilirsiniz. UOuHg932RJ

Nenhum comentário:

Postar um comentário